Vizitkáre: Veľké porovnanie vizitkárov

Vizitkáre: Veľké porovnanie vizitkárov

Vizitkáre asi nikomu z vás bližšie predstavovať nemusíme. Sú to obaly, ktoré slúžia naskladovanie a ochranu vizitiek. Ak si myslíte, že vám vizitkár netreba a jeho funkciu splní medzera na platobné karty v peňaženke, ste na omyle. Úlohou vizitkára je totiž hlavne vizitky ochrániť. Ak ich máte len zastrčené v peňaženke, tak sa im už po krátkej dobe poškodia rohy, prípadne sa zdeformuje ich tvar nosením peňaženky v zadnom vrecku. Odolnejšie sú ale laminované vizitky, ktoré znesú aj hrubšie zaobchádzanie.

Ak chcete, aby vás vaše vizitky reprezentovali, musíte ich udržiavať v prvotriednom stave. Nič nieje horšie ako dať obchodnému partnerovy zalomenú alebo inak poškodenú vizitku. Vaša vizitka je doslova vašou vizitkou!

Ak ste sa už rozhodli pre používanie vizitkára, ukážeme vám, ktorý je vhodný práve pre vás.

Designum vizitkár

Moderný a ľahký vizitkár. Exkluzívny vzhľad je dielom nemeckého dizajnéra Alexandra Sibberta, ktorý vytvoril elegantný a vysoko reprezentatívny vizitkár pri zachovaní jeho praktickej stránky. Obsahuje 2 samostatné priehradky. Každá má kapacitu 2x 12 vizitiek. Výborne sa hodí, keď máte 2 typy vizitiek v 2 jazykoch, aby sa vám nepomiešali. Možnosť využiť prečinky aj tak, že do jedného dáte svoje vizitky a do druhého vizitky, čo ste získali od obchodných partnerov. K dispozícii sú tri štandardné farebné prevedenia (biela, čierna, ćervená).

Kožený vizitkár

Kožený vizitkár má atraktívny vzhľad a luxusné prevedenie. Spojením kvalitnej kože a nerezu získal výrazne reprezentatívny charakter. Výhodou tohto vizitkára je jeho veľká kapacita až na 24 vizitiek. Vizitkár naplno využijete pri obchodných stretnutiach a rokovaniach s novými potenciálnymi partnermi a klientmi. Vybrať si môžete z dvoch pútavých farieb - decentnej béžovej alebo nápadnej fialovej. Je len na vás, ktorej z nich dáte prednosť. TIP: Vhodný pre obchodných zástupcov pre jeho veľkú kapacitu.

Slide vizitkár

Majte svoj štýl a vytiahnite vizitku jedným prstom! S novým Slide vizitkárom budete mať všetky dôležité kontakty po ruke v naozaj originálnom vizitkári striebornej farby. Kapacitne postačuje až na 14 kusov vizitiek. Nerezové prevedenie je zárukou atraktívneho vzhľadu a vysokej odolnosti uskladnených vizitiek. Rozmery precízne kopírujú štandardnú veľkosť vizitiek - vďaka tomu sa jednoducho vmestí do každého vrecka.

ExpresTlač vizitkár

Pre nenáročných zákazníkov ponúkame veľmi lacný ExpresTlač vizitkár. Je vyrobený z odľahčeného hliníka - je praktický a nebude vám prekážať ani vo vrecku. Jeho elegantný "kovový" vzhľad oceníte pri obchodným stretnutiach. Jednoduché uzatváranie navyše zaručí bezproblémové a rýchle vyberanie/ vkladanie vizitiek. Kapacita je 12 vizitiek.

Krabička ExpresTlač

Potrebujete v kancelárií uskladniťväčšie množstvo vizitiek ale chcete ich mať stále po ruke? Presne na to slúži naša krabička na vizitky. Chráni ich pred poškodeným a slnečnými lúčmi. Krabička svojím dizajnom zapadne na každý pracovný stôl a tak je vždy po ruke! Od nás máte túto krabičku ku každej objednávke zdarma.

Jednotlivé vizitkáre si môžete objednať kliknutím na obrázok konkrétneho, kde sa Vám zobrazí aj cena.

Mohlo by vás ešte zajímať:

Kontaktujte nás

* Povinné údaje