Program na vizitky - rýchla a jednoduchá tvorba vizitky

Program na vizitky - rýchla a jednoduchá tvorba vizitky
Tento program na vizitky umožňuje vykresliť jednotlivé línie, pridávať rozličné prvky či nastaviť presné rozmery. Výroba vizitiek je tak skutočne nenáročná a zvládnete ju za pár minút. Bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností s grafickými programami.

Tvorba vizitiek na mieru

Vďaka online editoru je k dispozícii štandardizovaná šablóna vizitky, ktorú môžete upravovať podľa predstáv. Nezabudnite si overiť, ako bude vaša vizitka vyzerať. V náhľade presne uvidíte jej finálnu podobu v reálnych rozmeroch – v prípade akýchkoľvek zmien sa bez problémov vrátite k editovaniu.

Dynamické vzory

Výhodou je takisto možnosť výberu z už existujúcich vzorov vizitiek, ktoré sa načítajú v rámci šablóny. Následne len doplníte vlastné údaje a vizitku si prispôsobíte priamo pre seba.

Rada na nezaplatenie

Ak chcete úplne eliminovať čas strávený tvorbou grafického návrhu vizitiek, ozvite sa nášmu grafikovi. Vytvorí pre vás jednoduchý dizajn úplne zadarmo. Vy mu len predostriete svoje požiadavky a už iba počkáte na doručenie balíka.

Nové odberné miesto pre vaše vizitky – Košice

Aktuálne pre vás pripravujeme nové odberné miesto v Košiciach, kde si už čoskoro budete môcť osobne vyzdvihnúť svoju objednávku. O presnom termíne a konkrétnej adrese pobočky vás budeme informovať, preto sledujte náš blog/ našu stránku.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje