5 dôvodov prečo si vybrať matne laminované vizitky

5 dôvodov prečo si vybrať matne laminované vizitky

Ako to funguje

Laminácia je technika povrchovej úpravy papiera. Na potlačený 350 gramový papier sa pri teplote cca 130 stupňov aplikuje z oboch strán umelohmotná fólia. Tento proces zvýši gramáž papiera až na 380 gramov. Následne sa po vychladnutí papier nareže na požadovaný rozmer.

5 dôvodov prečo si vybrať matne laminované vizitky

1) Zamatový dotyk

Povrchová úprava vizitiek matnou lamináciou ponúka zmyslový zážitok aj rukám. Vizitky sú veľmi príjemné na dotyk. Laminácia je hladká a pôsobí až zamatovo.

Matne laminovane vizitky

2) Hrúbka papiera

Vo svete vizitiek na hrúbke záleží. Čím hrubšia vizitka, tým luxusnejšia. Matne laminované vizitky sú o poznanie hrubšie než väčšina dostupných papierov. Aj tých luxusnejších. Hrúbka 100 ks vizitiek na sebe dosahuje takmer 4,5 cm.

3) Odolnosť

Odolnosť matne laminovaných vizitiek je vyššia ako u bežných papierov. Samotný papier je chránený tenkou vrstvou umelej hmoty. Preto nedochádza k ohmataniu vizitky aj pri častom používaní. Pokropenie vizitky vodou nespôsobí fľaky, voda sa dá zotrieť. Samozrejme ponárať ju do vody neodporúčam. Laminované vizitky sú aj odolnejšie voči slnečným lúčom.

Odolnosť voči poškriabaniu je len o niečo vyššia, umelá hmota je pomerne mäkká. Vizitky je, ale ťažšie roztrhnúť.

4) Moderný matný efekt

Dnes je matná v móde. Určite ste si všimli matné karosérie luxusných áut. Je to značka prestíže a luxusu. Matne laminované vizitky hovoria o vyššej kvalite, profesionalite a spoľahlivosti.

5) Prvý dojem

Všetky zmienené body robia vizitku zaujímavejšie na prvý dojem, prvý dotyk, prvý pohľad. Takáto vizitka zostane v pamäti nielen kvôli obsahu, ale aj prevedeniu.

Druhý dojem je už na vás.

Ako objednať matne laminovaný papier

Je to jednoduché, stačí si v parametroch alebo v kalkulačke ceny zvoliť ako druh papiera: 380 gram. Matne laminovaný papier. Možno ho zvolit pre vizitky, letáky, darčekové poukážky, vreckové kalendáriky alebo svadobné oznámenia, pozvánky.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje