Čaká Vás pracovný pohovor? Odlíšte sa od ostatných!

Čaká Vás pracovný pohovor? Odlíšte sa od ostatných!

Keď ste pred pracovným pohovorom hľadali spôsoby ako vyniknúť, napadlo vám niekedy vyzbrojiť sa vlastnou vizitkou? Čo takto prekvapiť človeka, s ktorým bude prebiehať interview a pred ukončením pohovoru mu ponúknuť efektnú vizitku s vašimi kontaktnými údajmi?

Možno si vravíte, nič prevratné, nič čo by mi zaručilo miesto, o ktoré sa uchádzam. Máte pravdu, nezaručí. Pracovné miesto získate iba ak preukážete svoje schopnosti. Jedno je však isté, ak budúcemu zamestnávateľovi ponúknete vizitku:

  • Budete odlišný ako 99 % uchádzačov.
  • Ak si návrh vizitky vytvoríte sami, ukážete dávku kreativity. Kreatívni zamestnanci, to je to, čo v dnešnej dobe spoločnosti hľadajú!
  • Ukážete, že sa nebojíte experimentovať a skúsiť niečo iné ako ostatní.
  • Kvalitná vizitka vzbudzuje pocit vážnosti a záujmu o danú pozíciu. Ak ste ochotní zaplatiť za výrobu a tlač vizitiek, hoci sa nejedná o vysoké náklady je zrejmé, že vám záleží na tom, aby ste na pracovnom pohovore obstáli.
  • Návrhy vizitiek môžu byť aj vtipné, priniesť do pohovoru štipku humoru a odľahčiť tak atmosféru ;)

Ak sa pustíte sami do vytvárania návrhu vizitky, radím vám, vytvorte vizitky presne na mieru pozícii, o ktorú sa uchádzate. Ak máte predchádzajúce skúsenosti v rovnakej prípadne podobnej sfére, nezabudnite danú informáciu do návrhu vizitky zahrnúť.

Myslíte si, že výroba a tlač vizitiek sú drahý špás? Omyl, nemusí Vás to stáť ani cent! Prečítajte si, ako môžete získať vizitky zadarmo.

Verím, že Vás môj tip zaujal a že máte chuť svetu ukázať, koľko kreativity vo Vás je. Ukážte sa návrhom vizitky vytvorenom v našom online editore, alebo nám rovno pošlite Váš vlastný návrh! Ak sa na vytváranie vlastného návrhu vizitky necítite, zverte ho do rúk profesionála - nášho grafika.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje