Uskladnenie vašich vizitiek

Uskladnenie vašich vizitiek

„Minulý týždeň som bol na stretnutí s našim obchodným partnerom. Ako tradične, aj tentokrát sme naše rokovanie zahájili vzájomným podaním rúk a následným predaním si vizitiek. Keďže dcérska spoločnosť firmy Webcreator, spoločnosť ExpresVizitky, sa zaoberá tvorbou špičkových vizitiek, nemal som absolútne žiadne obavy z toho, že by som zanechal nedostatočný dojem. Ale v momente, keď som otvoril svoj vizitkár, ostal som prekvapený. Zaskočilo ma, že moje snehobiele vizitky boli zamazané od kovu, z ktorého bol vyrobený vizitkár. Cítil som sa trochu nepríjemne, pretože táto situácia mohla u klienta narušiť celkový obraz o mojej osobe. Priznám sa, že až po tejto skúsenosti som si uvedomil dôležitosť detailov, ktoré som zjavne podcenil. V mojom prípade to bol spomínaný vizitkár...“

Matej Kitka, konateľ spoločnosti Expresvizitky

Kvalita vizitiek

Kvalita a prvotriedny vzhľad vizitiek vytvorí nezabudnuteľný dojem u klienta. Kvalita vizitiek však nezávisí len od použitého materiálu, z ktorého je vizitka vyrobená, ale ovplyvňujú ju aj skladovacie podmienky, v ktorých sa nachádza. Preto je dôležité minimalizovať nežiaduce faktory ako napríklad vlhko a pod. Aby sme prispeli k čo najvyššej odolnosti našich vizitiek, používame značkové papiere Xerox s vysokou odolnosťou. Napriek tomu sa neodporúča nosiť vizitky voľne (vo vreckách, príručných taškách či kabelkách), ale v puzdre, určenom na uskladnenie vizitiek.

Puzdrá na vizitky sú vyrábané z kovu, plastu, textilu, prípadne kože. Vo všeobecnosti je platný fakt, že najlepším riešením pre Vaše vizitky je používanie kovových puzdier. Majú seriózny vzhľad, sú odolné voči tlaku a nárazom. Dôležité je, rozhodnúť sa pre správny materiál, pretože aj kovové puzdrá sa odlišujú. Pri výbere toho Vášho, je potrebné uvedomiť si, aký konkrétny materiál (kov) je. A to z toho dôvodu, že niektoré úpravy kovu majú za dôsledok špinenie vizitiek v samotnom vizitkári. Preto sa odporúča, dbať aj na to, kde Vaše vizitky uskladníte a nešetriť pri kúpe toho najvhodnejšieho vizitkára.

Kožené a plastové puzdrá na vizitky môžu taktiež zanechávať stopy. Na rozdiel od kovových puzdier, kožené a plastové vizitkáre nechránia svoj obsah pred vlhkom ani pred tlakom či nárazmi.

Najvhodnejšou alternatívou na uskladnenie Vašich vizitiek je teda kovový vizitkár. Avšak pred tým, ako mu Vaše vizitky zveríte do opatery, nezabudnite použiť kúsok papiera na to, aby ste zistili, či je Vaše puzdro kvalitné a nešpiní. Tento test urobíte jednoducho – stačí spomínaným kúskom papiera pošúchať vnútro vizitkára a výsledok uvidíte ihneď.

Spoločnosť Expresvizitky sa rozhodla, v snahe doviesť svoju kvalitnú prácu s vizitkami k dokonalosti, začať ponúkať vizitkáre. Ako jediní na Slovensku, Vám naň pri väčšom množstve objednaných vizitiek, vytlačíme logo Vašej firmy. Pri objednaní nad 250ks vizitiek, dostanete vizitkár zdarma.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje