Plánujete svadbu? Aktuálne trendy pre rok 2012

Plánujete svadbu? Aktuálne trendy pre rok 2012

Svadobné prípravy pod kontrolou - 3 aktuálne trendy pre rok 2012

Pri plánovaní svadby treba myslieť na množstvo dôležitých vecí, ktoré je potrebné vybrať a následne objednať v dostatočnom predstihu. Či už ide o svadobné šaty pre nevestu alebo rezerváciu podniku pre svadobnú hostinu. Netreba však zabúdať ani na ďalšie podstatné záležitosti, ktoré výborne dotvárajú atmosféru nadchádzajúcej (a neskôr prebiehajúcej) svadby.

1. Trend: Jednotný dizajn svadobných produktov

Absolútnym hitom tohtoročnej svadobnej sezóny je minimalizmus a elegancia, čo výrazne ovplyvňuje aj samotné svadobné produkty. Trendom sú svadobné oznámenia, pozvánky k svadobnému stolu, svadobné obálky, ako aj svadobné menovky či svadobné menu v jednotnom grafickom štýle. Pre maximálnu harmóniu.

Navyše, veľakrát tieto produkty zvýrazňujú samotný charakter svadby, pretože sú prispôsobené jej dominantným grafickým prvkom (farebnosť, druhy kvetov,...). Ak je napríklad svadobná hostina v decentnom štýle a nevesta si zvolila kombináciu bielej a zlatej farby, je výborné, keď aj všetky svadobné produkty kopírujú tento vizuál. Celkový dojem je tak dokonalý.

Svojich hostí tiež môžete prekvapiť originálnou fľašou s vlastnou etiketou na víno. Takéto originálne upravené vína sa zvyknú darovať hosťom pri odchode zo svadobnej hostiny ako poďakovanie za účasť, čím sa stávajú spomienkovým predmetom. Preto, ak sa rozhodnete pre jednotný dizajn ako pri predchádzajúcich svadobných produktoch, určite očaríte všetkých prítomných.

2. Trend: Ušetriť desiatky eur a neplatiť zbytočne viac

Okrem toho, že vďaka rovnakému dizajnu k sebe jednotlivé elementy dokonalo ladia, môžete dokonca ušetriť – pretože ak si zvolíte jednotnú grafiku (a teda jedného dodávateľa) pre vaše svadobné oznámenia, obálky, pozvánky ku svadobnému stolu a ďalšie svadobné produkty, pôjde o komplexný balík služieb. Informujte sa o zlave u svojho dodávateľa.

3. Trend: Štýlové svadobné produkty pre ešte štýlovejšiu svadbu

Tohtoročným trendom je urobiť si svadbu ešte osobnejšiu ako kedysi. Jednoducho, aby bola verným odrazom prianí mladomanželov. Preto sa čoraz častejšie objednávajú personalizované produkty – sú vytvárané na mieru, pre každý pár individuálne. Napríklad svadobná kniha s vlastnými menami či iniciálami a dátumom svadby, kde píšu blahoželania všetci prítomní hostia. Alebo originálna svadobná stuha na auto, na ktorej si takisto môžete prečítať svoje mená. Pre vytvorenie ešte štýlovejšieho vzhľadu svadobného vozidla sa zvykne aplikovať svadobná ŠPZ.

Nájdite si aj vy pre svoju svadbu to pravé – či už pôjde o svadobné oznámenia, svadobné obálky, pozvánky k svadobnému stolu, svadobné menu, etiketu na víno či svadobnú knihu, inšpirujte sa aktuálnymi trendmi pre rok 2012 s ExpresTlačou!

Kontaktujte nás

* Povinné údaje