Presťahovali sme sa do nového centra Squarebizz Bory!

Presťahovali sme sa do nového centra Squarebizz Bory!

Pán Kitka, už 15 rokov riadite online tlačiareň ExpresTlač, prečo ste sa rozhodli presťahovať práve teraz, nie je to pre tlačiareň náročné?

Áno je to veľmi náročné, sme online tlačiareň, ale na rozdiel od niektorých našich konkurentov, máme svoju vlastnú výrobu, svoje vlastné tlačiarenské stroje a technológiu. Bolo to náročné rozhodnutie a aj logistická výzva, ale bolo to už nutné uskutočniť. Sme pôvodom slovenská online tlačiareň pôsobiaca v celej Európe. Momentálne veľmi dynamicky rastieme. Staré priestory nám už boli malé a do budúcnosti by nás už brzdili. Preto sme stáli pred strategickým rozhodnutím čo ďalej. Potrebovali sme viac priestoru pre našu tlačiarenskú výrobu, sklad, odberné miesto, ale aj pre administratívnu podporu, obchod a marketing. Preto sme sa rozhodli hľadať nové priestory, ktoré by nám umožnili ďalej dynamicky rásť.

Prečo ste sa presťahovali práve do Squarebizz Bory?

Našu prevádzku sme mali v Bratislave, preto sme hľadali nejaké vhodné priestory ďalej v rámci Bratislavy. Sme moderná technologická firma, a preto sme chceli mať priestory, nie len dostatočne veľké a flexibilné, ale aj moderné. V Squarebizz Bory nás oslovilo, že ide práve o nové, moderné a ekologické priestory. S lokalitou sme veľmi spokojní. Ide o modernú lokalitu s výborným zázemím v okolí, neďaleko je napríklad nákupné centrum Bory Mall, ale aj Hornbach či Metro. Naviac má výborné napojenie na diaľnicu do Českej republiky a do Rakúska, čo je pre nás tiež veľmi dôležité. Zároveň sme presvedčení, že v nových moderných priestoroch sa budú príjemnejšie cítiť tak naši zamestnanci, ako aj naši zákazníci a partneri.

Na čo sa môžu slovenský zákazníci tešiť?

Slovenský zákazníci majú tradične špičkovú zákaznícku podporu s dlhoročnou tradíciou, máme skvelých tlačiarenských špecialistov s praxou, ktorí vedia zákazníkom veľmi dobre poradiť. Tlačíme naozaj množstvo rozličných produktov: pohľadnice, vizitky, letáky, brožúry, knihy, nálepky, etikety, kalendáre a mnoho iného, aj špecialitky podľa zadaní zákazníkov. U nás zákazníci nemusia byť expertmi na tlač, sme tu pre nich a radi im poradíme. Keďže, sme online tlačiareň, zákazníci k nám nemusia vôbec chodiť osobne, ale všetko vybavia jednoducho online. Buď samostatne priamo cez náš web, kde máme väčšinu produktov aj cenovou kalkulačkou, alebo s pomocou našich tlačiarenských špecialistov – cez čet, telefón alebo e-mail. Máme vybudovaný sofistikovaný online systém, ktorý nám umožňuje rovnako kvalitne obslúžiť veľkých, ale aj malých a menej skúsených zákazníkov. Súčasťou našej novej prevádzky je aj odberné miesto, takže slovenský zákazníci, ktorí nechcú využiť služieb kuriéra si môžu prísť pre tlačoviny aj osobne k nám do Squarebizz Bory.

Ako vidíte Váš rozvoj do budúcna?

Sme slovenská firma, boli sme prvá online tlačiareň na Slovensku a momentálne sme aj najväčšia a najdynamickejšie rastúca online tlačiareň na Slovensku. Náš rozvoj máme postavený na troch pilieroch: jednoduchosť, rýchlosť a kvalita. Pôsobíme v rámci celej Európy s dôrazom na slovenský, český, rakúsky a nemecký trh. Keďže sme online tlačiareň dodávajúca do viacerých krajín Európy, našou prioritou je najmä kvalitná tlačiarenská výroba a moderná online komunikácia. Sme moderná technologická firma, technologicky náročné sú nie iba naše procesy vo výrobe, ale aj naša online platforma na webe a na ňu napojené interné systémy. Všetky oddelenia máme zamerané na zákazníka, intenzívne ladíme všetky procesy tak, aby sme zákazníkom vždy poskytli perfektnú službu. Môžete byť v akomkoľvek kúte Slovenska alebo v zahraničí. Tlačoviny si jednoducho objednáte a my Vám ich kamkoľvek na svete pošleme kurierom. Všetko v 100% kvalite a s Garanciou spokojnosti.

Čaká vás v najbližšom čase ešte nejaká výzva?

Keďže sme online tlačiareň dodávajúca tlačoviny do viacerých krajín Európy našou snahou je pôsobiť vo všetkých krajinách pod jedným názvom, pod jednou značkou. Preto budeme čoskoro meniť náš názov ExpresTlač, ktorý používame iba na Slovensku na názov Expresta, ktorý používame vo všetkých ostatných krajinách. Bude to naozaj výzva, keďže značka ExpresTlač je pre Slovákov dobre známa a za 15 rokov si na slovenskom trhu online tlače vybudovala svojou kvalitnou výrobou výborné meno.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje