Oznámenie o narodení dieťaťa

Oznámenie o narodení dieťaťa

V hlavnej úlohe: Oznámenie o narodení dieťaťa

A už je to tu!

Do rodiny pribudol nový prírastok a vy máte chuť povedať to celému svetu.

Kto som?

Narodilo sa vám dieťatko, ktoré by sa chcelo predstaviť celej rodine, vašim priateľom, kolegom i známym. Všetci sú netrpezliví a túžia ho vidieť. Netreba tiež zabudnúť na nekonečné zisťovanie povinných parametrov ako veľkosť či hmotnosť. Všetky dôležité informácie je možné zhrnúť na jedno miesto a rozšíriť ich rozkošným oznámením o narodení.

Krásna spomienka

Oznámenie o narodení predstavuje miniatúrny profil vášho potomka – spomínané údaje o tom, do akej veľkosti narástol a tiež deň, kedy sa narodil (na jeho narodeniny potom nezabudne ani 90 ročná prababička). Pre mnohých rodičov, ale hlavne pre všetkých zvedavcov je však najdôležitejšia fotografia, pretože stále platí:

Raz vidieť je viac, ako stokrát počuť

Aby bol cieľ splnený, oznámenie o narodení dieťaťa musí byť hravé. Jednoducho krásne a kvalitné. Je totiž nestarnúcou spomienkou pre všetkých, ktorí ho uvidia vyrastať. Teda aj pre vás.

Ak máte aj vy dieťatko, oznámenie o narodení poteší naozaj každého vo vašej blízkosti. Pritom nie je nič jednoduchšie ako párkrát kliknúť a objednať si oznámenie z pohodlia domova.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje