Nástenné a stolové kalendáre

Nástenné a stolové kalendáre

Firemné stolové kalendáre

Výhodou stolového kalendára je jeho praktickosť pre konkrétneho jednotlivca. Dôležité dáta a informácie si poznamená priamo do svojho stolného kalendára, ktorý má denne doslova na očiach. Chcete ostať v pamäti konkrétneho človeka, človeka ako riaditeľ, marketing alebo office manažér/ka, skladník a pod.

TIP: Každý stolový kalendár by mal mať dostatok miesta na vpisovanie poznámok inak stratí svoju praktickú funkciu.
Firemné stolové kalendáre
Vypočítať cenu a Objednať stolové kalendáre

Firemné nástenné kalendáre

Na rozdiel od stolových kalendárov je firemný nástenný kalendár vhodný nielen pre jednotlivcov, ale aj pre celú kanceláriu, pobočku či predajňu. Čiže pre viac ľudí naraz. Jeho nevýhodou je, že nie je tak často na očiach ako stolový kalendár, preto musí upútať obsahom. Firemné logo nesmie nástennému kalendáru dominovať, ale vhodne ho dopĺňať. Na druhej strane nástenný kalendár ponúka oveľa väčšiu plochu na nepriamu propagáciu vašich produktov a služieb. Svojím spôsobom je to umelecké dielo, ktoré má predať skôr pocit, ktorý vyplynie zo získania toho čo ponúkate než to čo ponúkate :)

Firemní nastěnní kalendař

TIP: V ponuke nájdete aj tradičné vreckové kalendáriky, ktoré slúžia na masovejšiu distribúciu a propagáciu v rámci širšej verejnosti.

Kalendáre môžete objednať aj cez info@exprestlac.sk alebo nám zavolajte na 02/32 11 30 70.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje