Rozmanitosť použitia etikiet

Rozmanitosť použitia etikiet

Rozmanité etikety: 1 nový produkt = nekonečne veľa variácií

Určite ste si v našej ponuke všimli etikety na víno, ktoré sme zaradili k produktom už dávnejšie. Originálne etikety si získali stabilné miesto u našich zákazníkov, pretože takýmto spôsobom upravená a vylepšená fľaša sa stala ideálnym darom ku rozličným slávnostným príležitostiam a jubileám. Nevšedné etikety na víne si obľúbili aj firemní klienti – fľaše venujú ako pozornosť svojim obchodným partnerom.

K celkovej popularite vínových etikiet prispelo rozsiahle portfólio šablón, ktoré kopíruje aktuálne trendy. Navyše sa etikety dokážu flexibilne upravovať a prispôsobovať podľa typu a veľkosti fľaše a takisto v závislosti od estetických nárokov klienta. Grafiku vám vie vyhotoviť na mieru náš grafik a to úplne bezplatne. Získate tak jedinečný originál.

Vzhľadom na obľúbenosť produktu sme sa rozhodli rozšíriť ponuku aj o ďalšie typy etikiet. Etikety tlačíme na priesvitnú alebo bielu fóliu, čo umožňuje ich umiestnenie (nalepenie) na rozličný povrch a materiál.

Ďalšie typy etikiet:

  • Menovky (na dvere, na svadobný alebo slávnostný stôl a pod.).
  • Potravinové etikety a etikety na obaly produktov (na sklenené či plastové fľaše s alkoholickými, nealko nápojmi, sirupmi a rovnako aj na plechovky...).
  • Etikety na plast a drevo.

Výhodou nového produktu etikiet sú neobmedzené možnosti využitia. Ak potrebujete akékoľvek etikety na akýkoľvek produkt, napíšte nám! Vytvoríme a vytlačíme pre vás presne to, čo potrebujete (kontaktný formulár).

Kontaktujte nás

* Povinné údaje