Veľké vynovenie výroby

Veľké vynovenie výroby

Dvojicu nových zariadení uzatvára automatický orezávací a ryhovací (bigovací) stroj japonského výrobcu Duplo. Optické snímanie tlačového pola hárku zaisťuje maximálnu presnosť orezov a bigov.

Väčším zautomatizovaním výroby dokážeme plniť objednávky ešte rýchlejšie.

Nový štandard znie: po schválení objednávky, dodanie do nasledujúceho dňa, kdekoľvek na Slovensku. Pre Bratislavu rátajte s doručením na počkanie (v prípade osobného odberu), inak do 180 minút, kým vám vyhotovenú objednávku dodá kuriér.

Tým sa dostávame k novým možnostiam odberu. “Zľava doprava“ to sú: kuriér pre Bratislavu, kuriér pre ostatné Slovensko (DPD), osobné vyzdvihnutie na ulici Martina Granca 3615/15 na Dlhých dieloch v Bratislave.

Niečo tu tiká... a je to... BOMBA: veľmi výrazne sme rozšírili sortiment našich produktov. Okrem vizitiek teraz ponúkame hlavičkové papiere, plagáty, nálepky, obálky, letáky, brožúry, katalógy, výročné správy, dokumenty, oznámenia, priehľadné fólie a ľubovoľne iné tlačoviny.

Zoznam noviniek nekončí a pokračuje novými možnosťami platby – momentálne k tomu môžete použiť aj VÚBPay, SporoPay, TatraPay, CardPay. Keďže sme ľudia, platba pri osobnom vyzdvihnutí je taktiež stále aktuálna ;-)

K obľúbenej službe “grafik zdarma k vaším službám“ pribúda možnosť vytvorenia si grafického návrhu on-line editorom priamo pri objednávaní alebo zaslania už vášho existujúceho návrhu.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje