Tlač

Tlač

Digitál vs. Ofset

Vo všeobecnosti platí, že oba druhy tlače sú na veľmi vysokej úrovni. Vytlačené dokumenty spĺňajú náročné kritériá kvality a to pri výhodných cenách, ktoré dokážeme našim klientom garantovať. Digitálnu a ofsetovú tlač realizujeme prostredníctvom najmodernejších zariadení. Tie zabezpečujú expresnú tlač, flexibilitu (digitál) a takisto tlač veľkého množstva tlačovín (ofset).

Digitálna tlač sa častejšie využíva pri tlači menšieho počtu dokumentov. Na rozdiel od digitálu je ofset mimoriadne praktický na tlačenie veľkého objemu, čo predstavuje tlačoviny nad 500 kusov. Z tohoto dôvodu je ofsetová tlač využívaná pri tlačovinách objednávaných najmä väčšími spoločnosťami (ofset totiž disponuje tlačovými platňami – tie však znižujú náklady len pri značnom množstve), pričom digitál je ekonomickejším variantom pre menšie firmy i jednotlivcov. Digitálna tlač navyše poskytuje možnosť personalizácie dokumentov a v prípade, že sa požadované dokumenty tlačia digitálom vieme ich dodať na počkanie.

Každý zákazník, ktorý si u nás objedná akékoľvek tlačoviny bude vopred oboznámený s typom tlače, ktorá mu bude na základe predchádzajúcich kritérií odporučená.

Dostupná tlač

Spoločnosť ExpresTlač ponúka first class polygrafické služby. Naša filozofia spočíva v 100% spokojnosti našich klientov a z tohoto dôvodu vám ponúkame prvotriednu kvalitu za mimoriadne výhodných podmienok.

Pri tlači nadmerného množstva tlačovín sa cena za tlač stanoví po vzájomnej dohode.

Akciové ceny poskytujeme aj našim stálym zákazníkom.

Kontaktujte nás.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje