Zvyšujeme spoľahlivosť dodania!

Zvyšujeme spoľahlivosť dodania!
Výroba a dodávanie tlačovín do 24 hodín (resp. 3 hodín vrámci Bratislavy) je veľmi zložitý proces. Zahŕňa spracovanie objednávky, kontrolu a prípadnú korekciu návrhu grafikom, kontrolu operátorom tlače, tlač, rezanie, balenie a následnú expedíciu. Stačí, že sa jeden z týchto krokov zdrží, alebo v ňom nastane porucha a objednávka nestihne byť vybavená načas.

Záložné tlačové zariadenie

V dnešnej rýchlej dobe je jediná možnosť ako zabezpečiť rýchlosť dodania mať aj záložný plán. Preto sme kúpili druhú tlačiareň.

Plán A

Primárne tlačíme na digitálnom ofsete značky HP, ktoré pracuje na princípe podobnom ofsetovej tlači. Využíva tekuté farby, tlač je preto kvalitnejšia, rýchlejšia a trvácnejšia.

Plán B

V prípade poruchy zariadenia ihneď začíname tlačiť na druhej tlačiarni. Ani tá nie je žiadne "béčko". Našim druhým tlačovým zariadením je vlajková loď spoločnosti Konica - Minolta. Takto sme schopný vám zabezpečiť vysokú spoľahlivosť tlače. V prípade poruchy jedného zariadenia ihneď začíname tlačiť na druhom stroji. Kedže obe tlačiarne sú veľmi kvalitné, aj v prípade poruchy Vám vieme zaručiť vyššiu kvalitu tlače v porovnaní s konkurenciou.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje