Rozhovor: Vyspovedali sme nášho verného zákazníka

Rozhovor: Vyspovedali sme nášho verného zákazníka
V rámci zlepšovania vzťahu s našimi zákazníkmi sme sa rozhodli urobiť rozhovor s naším verným zákazníkom, ktorý má u nás viac ako 40 objednávok. Je ním pán Filip Labanc z firmy SECAR. Spoločnosť Secar pôsosobí na slovenskom trhu od roku 1992. Na Slovensko ako prvý priniesli dohľadávacie zabezpečovacie systémy LoJack. Toto zariadenie pustili do civilného sektoru Američania. Bol a je používaný vojakmi USA na misiách. V súčasnej dobe poskytujú komplexné bezpečnostné služby ochrany majetku aj osôb. Poďme sa vrhnúť na rozhovor!

Odkiaľ ste sa dozvedeli o ExpresTlači? Pamätáte si ešte prvú skúsenosť s našou firmou?

Spoločnosť ExpresTlač som našiel na Googli. Hľadal som nejakú tlačiareň, u ktorej rýchlosť dodania tovaru bude do 24 hodín. Kedže niekedy printový materiál potrebujem veľmi urgentne. Možnosť online objednania na webovej stránke, spôsob a úprava grafiky mi absolútne vyhovujú. Po prvej skúsenosti som bol veľmi spokojný a tak som sa stal spokojným klientom.

Čo je pre vás najdôležitejšie pri výbere partnera pre tlač vašich reklamných materiálov?

Najdôležitejšie je samozrejme pomer cena - kvalita - rýchlosť. Ak niekto spĺňa tieto tri a je konkurencie schopný, myslím si, že potom nie je dôvod hľadať inde.

Využili ste už našu službu expresného vyhotovenia do 3 hodín?

Samozrejme túto službu využívam pravidelne nakoľko pri časovej tiesni a pri dohadovaných stretnutiach materiály dojdú alebo je treba vytlačiť nové. Je to ideálny spôsob tlače ak niečo potrebujete rýchlo, ochotne a kvalitne. Taktiež tieto služby využívam pri služobných cestách, kedže sa všetko rieši na poslednú chvílu.
expresné vizitky

Ako by ste zhrnuli služby ExpresTlače tromi slovami?

Rýchlosť, kvalita a ochota.

Prečo je dôležitejšie si chrániť majetok práve v lete?

Tak táto odpoveď bude možno znieť trochu ako klišé. Ale najčastejšie vlámania, vykrádanie bytov a takisto aj odcudzenie vozidiel je v lete a pred Vianocami. V tejto ich sezóne máme letné akcie, taktiež sprísnené kontroly a obhliadky objektov. Nie je dôležitejšie chrániť si majetok práve v lete, ale skôr pred tým ako sa stane nepríjemná udalosť...

Ako podporujete predaj produktov a služieb práve v tomto období?

Predaj v prvom rade ponúkame klientom osobne. V druhom rade využívame printové materiály, ktoré nechávame klientom pri stretnutí. Ďalej ponúkame rozšírenie služieb našim existujúcim klientom. Taktiež využívame direct mail.

Ako spomínate, máte skúsenosti s direct mailom. Poviete nám o tom viac?

Áno samozrejme, používame túto formu oslovenia klientov. Od vás používame tlač obálok, ktoré nepôsobia ako obyčajný "reklamný bordel", ktorý nájdete v schránke, ale ako seriózna reklama a prípadná ponuka pre klienta. Takúto formu reklamy odporúčam, je veľmi účinná.
potlač obálok

Prečo a v čom je pre vás dôležitý marketing?

Marketing je veľmi dôležitý. Myslím si, že pre väčšinu firiem. Je to spôsob, ako osloviť klienta bez toho, aby vás poznal alebo by ste boli doporučený spokojným klientom. Dlhú dobu existencie spoločnosti SECAR sme mali veľmi slabý marketing a sarkasticky povedané sme ho nevyužívali. V poslednej dobe, keď sme rozšírili naše portfólium sme boli nútení vyčleniť peniaze aj do marketingu, aj keď najväčšie peniaze idú aj tak do nových technológií, ktoré sú pre nás prvoradé, aby sme sa vedeli diferencovať od konkurencie najmä kvalitou produktov a služieb.

Kde hľadáte inšpiráciu pri tvorbe propagačných materiálov?

Tak teraz by som najradšej napísal, že čisto z vlastnej hlavy. Ale kedže už dávno nie som tabuľa rasa tak som určite ovplyvnený rôznymi dizajnami, propagačnými materiálmi, atď. Samozrejme sledujem trendy reklamy a marketingu, inšpirujú ma najmä trendy, ktoré nájdem na internete, je to práve aj ExpresMagazín a iné inšpirujúce magazíny.

Aké zaujímavé reklamné kampane s využitím tlačovín chystáte do budúcna?

Chystáme vytvoriť katalóg k produktom a taktiež chystáme aj detailnejšie rozobrať naše produkty. Najbližšie budeme dávať do tlače veľmi reprezentatívny materiál k zabezpečeniu objektov a poskytovaniu výjazdu nielen v rámci Bratislavy ale aj po celom Slovensku. Ostatné veci nemôžem prezradiť aby bolo zachované tajomstvo pred konkurenciou.
tlač letákov

Chceli by ste niečo odkázať nám alebo vašim zákazníkom?

Vám by som sa chcel poďakovať za spoluprácu, za ochotu kedykoľvek nám vyhovieť. Zákazníkom by som chcel odkázať, že budeme robiť všetko pre to, aby sa cítili v bezpečí a aby nadobudli pocit, že sme ich anjelom strážnym.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje