Originálne tipy na Valentína, ako prekvapiť partnera

Originálne tipy na Valentína, ako prekvapiť partnera

1) Fotografie s partnerom z mozaiky spoločných fotografií

Tento nápad som prevzal od jednej našej klientky, ktorá si nedávno tlačila na plátno svoj portrét vyskladaný z fotografií z dovolenky s partnerom. Jednoduchý osobný valentínsky dar, ktorý sa hodí na stenu spálne. Na internete nájdete množstvo programov, ktoré vám vyskladajú mozaiku z vašich fotiek (EasyMoza) alebo ponúkajú aj vlastnú databázu (Pixisnap). U nás vám grafiku pre tlač na plátno pripravíme zdarma.

2) Vy a partner v štýle Pop Art

Ako fanúšik Andyho Warhola som si hneď spomenul na jeho Pop Art. Veselé farebné obrazy rozžiaria každú miestnosť. Minulý rok som klasický štvorobraz daroval na Valentína svojej priateľke. Bola nadšená. :) Na úpravu fotiek som použil platenú službu warholize.me. Cez Google určite nájdete aj free programy. Hľadajte "free warholizer". Náš grafik vám Pop Art vytvorí zadarmo, stačí poslať fotku na info@exprestlac.sk.

3) Darčekové poukážky Vašich masážnych služieb

Možno práve neviete aký valentínsky darček dať partnerovi, ale určite viete čo rád robí, alebo čo mu robí dobre. Napríklad moja partnerka miluje masáž chrbta a ja nerušené sledovanie Ligy majstrov. Všetko sa dá zhmotniť. Vytlačte originálny darčekový pouzkaz s obľúbenou "službou". :) Tieto som navrhol cez náš online ediror.

4) Zamilované samolepky

Tento nápad vymyslela čerstvo vydatá kolegyňa, keď chcela osviežiť každodennú rutinu balenia desiaty manželovi do práce. Využila tlač samolepiek a s grafikom navrhli sériu zamilovaných nálepiek, ktoré každý deň lepila na papierové vrecko desiaty. Milé, že? Manželovi chutilo viac, ale dámy, všetko s mierou. :)

5) Foto kalendár

Čo by som to bol za tlačiarov, keby som si nespomenul aj na rôzne kalendáre? Vreckový kalendár s vašou fotkou na zadnej strane. Nástenné kalendáre s kolážou fotiek z výletov. A samozrejme stolové kalendáre s 12timi fotkami podľa ročných období: ja a ona v plavkách, ja a ona v džínsoch, ja a ona v overale, ja a ona vo svetri so sobom ... :)

Verím, že som vás inšpiroval. Nápadom sa hranice nekladú. Pod článkom je možnosť sa o svoje nápady podeliť cez komentáre. Aké sú vaše skúsenosti so sviatkom zamilovaných?

Bližšie informácie o cenách a objednať si môžete cez info@exprestlac.sk.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje