Nájdite sa

Nájdite sa

Nemalé percento z nás, cez internet komunikujúcich (najmä skrz chatovacie programy – ICQ a pod.) tak už asi zažilo pocit túžby po oživení a “virtuálnom“ spoznaní nových ľudí. Ak by sme sa rozhodli konať, môžeme na to ísť oslovovaním a vyhľadávaním kontaktov naslepo a dúfať, že narazíme na niekoho zaujímavého, s kým si v niečom budeme rozumieť. Takisto môžeme počkať, kým nás ako prvý osloví niekto, kto už má o našich záujmoch a našej osobe stručné informácie, ktoré ho zaujali. Počkať po tom, ako vyvinieme nenáročnú aktivitu.

Nálepky sú našimi kamarátmi práve pre ich takmer neobmedzenú umiestniteľnosť. Preto môžeme túto ich povahu využiť na šírenie nášho úmyslu spoznať cez internet nových ľudí. K tomu by sme si mali vytvoriť nálepku so zaujímavým a stručným popisom našej osoby, našich záujmov a o spoznanie akej osoby by sme mali najskôr záujem.

Internetový kontakt je automatika. Možno trošku úsmevné riešenie, ale príliš neobvyklé na to, aby nám nemohlo priniesť jediný nový kontakt. Potom už len treba nálepky nechať za sebou všade, kade pôjdeme. Vyložte si nohy vedľa klávesnice, čakanie na nové kontakty môže začať ;-) .

Kontaktujte nás

* Povinné údaje