Letáky: Ako netradične dostať leták k zákaznikovi

Letáky: Ako netradične dostať leták k zákaznikovi
Poznáte to. Otvárate svoju schránku a z nej sa vám valí množstvo nepotrebných letákov. Bez toho, aby ste ich bližšie preštudovali, vytriedite len potrebnú poštu a ostatné putujú do koša. Keď si myslíte, že sa s tým nedá nič robiť tak sa mýlite. Ukážeme vám, ako sa odlíšiť. Nasaďte si okuliare, stíšte rádio a pozorne čítajte!

1. Rúško tajomstva

Čo tak ukryť leták do matne transparetnej obálky? Obálka vo vašej schránke vždy zvýši pozornosť. V obálkach sa bežne reklama nedistribuuje. Využite matné transparentné obálky, ktoré vytvárajú rúško tajomstva ohľadne obsahu, ktorý je vo vnútri. Zaručujeme vám, že túto obálku každý otvorí. A nejeden o nej povie aj známym...

Akcia: Limitovaná zľava 30 % na tieto obálky.

2. Netlačte sa vedľa konkurencie

Vytvorte si vlastný priestor. Kto povedal, že letáky sa musia dávať do schránky? Nalepte ich pomocou malej nálepky na schránky vašich zákazníkov! Takto si váš leták všimne zaručene každý.

3. Z rúčky do rúčky

Často sa stretávame aj s problémom pri rozdávaní letákov na ulici. Ľudia už po nich nechcú naťahovať ruky a radšej ich odignorujú. Prečo? Lebo nie sú ničím výnimočné. Vyvolajte v nich zvedavosť dieťaťa! Zrolujte leták do rolky a pripevnite malou nálepkou. Leták rázom dostane tretí rozmer.

TIP: Výborne sa hodí pre zmenárne, banky alebo pôžičkárne. Z jednej strany môže leták vyzerať ako šúľok peňazí a z vnútornej strany má reklamné zdelenie.

Je to zaujímavé, ale nebude ma to stáť viac?

Rátajte so mnou. Čo stojí viac, 50 letákov v koši alebo jeden drahší, ale prečítaný? Nerobte kampane na kusy, ale na kvalitu!

Zaujali sme vás? Pripravte vlastnú kreatívnu letákovú kampaň!

Kontaktujte nás

* Povinné údaje