Zákazníci Vás vnímajú len tak, ako sa prezentujete

Zákazníci Vás vnímajú len tak, ako sa prezentujete
V podnikaní sa vám darí len priemerne, stále tomu niečo chýba. Kladiete si otázku "Čo robím zle?" Vo väčšine prípadov je odpoveď jednoduchšia ako ste si mysleli. Neviete sa predať. Nemáte žiadnu, alebo len minimálnu reklamu a vôbec sa nevenujete vlastnému brandingu. Sú to tvrdé slová ale je to tak! Zákazníci vás ako značku nebudú vnímať, kým sa tak sami nebudete prezentovať.

Podnet

Zákazníci nakupujú často emotívne. Dajte im preto podnet. Je jasné, že ak predávate napríklad stavebný materiál, tak s dizajnom produktu nič neurobíte. Venujte sa ale o to viac grafike a vyhotoveniu vašich vizitiek, prípadne letákov a väčším partnerom odovzdávajte cenové ponuky v štýlových zakladačoch. Vzbudíte dojem profesionála a budete zákazníkovi stále na očiach. Určite si poviete "To je síce pekné, ale stojí to veľa peňazí." Nie je to však pravda. Nemusíte si dať predsa vytlačit 1000 ks. Ak ste menší podnik, postačí vám aj 50 kusov a to váš firemný rozpočet určite nezaťaží.

branding

Vypočítajte si cenu online hneď teraz: vypočítajte si cenu 50-tich zakladačov

Dotyk

Nie je vizitka ako vizitka. Ak si myslíte, že ušetríte ak si vytlačíte vizitky doma a potom nastriháte nožnicami, máte pravdu. Ale takto dávate vášmu zákazníkovi najavo, že si ho nevážite a šetríte na ňom.

Ak však potenciálnemu partnerovi odovzdáte vkusnú vizitku a ešte aj na hodnotnom papieri, už pri prvom dotyku bude vedieť, že tak ako máte zmysel pre detail pri vizitkách, ho budete mať aj na vami ponúkaných službách. Odporúčame vám 380g matne laminované vizitky, ktoré sú hladké ako zamat. Nič ale nepokazíte ani štandardnými 350g kvalitnými vizitkami.

tlac-vizitiek

Vypočítajte si cenu online hneď teraz: vypočítajte si cenu 100 ks matne laminovaných vizitiek 380 g

Vedomie

Ak k vám do kancelárie chodievajú často zákazníci, odporúčame vám umiestniť do kancelárie na dobre viditeľné miesto vkusnú tabuľu s hlavnými benefitmi, ktoré vaša firma ponúka a prečo by mali nakupovať práve u vás. To, v čom ste fakt dobrí, musia mať stále na očiach. Na tento účel však môže výborne poslúžiť aj kvalitný roll-up za nízku cenu.

kvalitny-rollup

Vypočítajte si cenu online hneď teraz: vypočítajte si cenu roll-up

Bodka

Keď posielate faktúry poštou, alebo ich odovzdávate zákazníkovi osobne, celú spoluprácu ukončite trošku efektne. Zabalte faktúru do obálky s potlačou vašej firmy. Faktúre pridáte na vážnosti a upevníte si svoju značku. Obálky s potlačou sú v dnešnej dobe už lacná záležitosť a za ten efekt to stojí. Na tlač faktúr a dokladov využite hlavičkový papier. Vytvoríte dojem spoľahlivej a úspešnej firmy.
potlac-obalok
Vypočítajte si cenu online hneď teraz: vypočítajte si cenu 100 ks hlavičkového papiera

Kontaktujte nás

* Povinné údaje